top of page

Enkele voorbije activiteiten

kl.jpg

Vanaf 12 april tot en met 26 april zal er een tentoonstelling rond Klimaatlingen zijn.

Een informerend en sensibiliserend project over klimaatvluchtelingen vanuit een mede-menselijk perspectief.

Een veranderend klimaat leidt steeds vaker en steeds meer tot rampen en ontberingen. Dit is des te meer het geval in het Globale Zuiden, waar droogtes, voedseltekorten, stormen en moessonregens het moeilijk, haast onmogelijk maken om te overleven. Migratie en vlucht vormen dikwijls een laatste uitweg.

We willen door middel van beelden, muziek en lezingen de klimaatvluchteling een stem en gezicht geven. 

 

3 gespreksavonden (zie Facebook of onze agenda voor meer informatie):

Vrijdag 12 april om 20u

Woensdag 17 april om 20u

Donderdag 25 april om 20u

Het Masereelfonds coördineert dit project.

Zaterdag 11 mei van 9u tot 17u

Meer dan 10 handelaars en organisaties slaan de handen in elkaar om je lokale producten te leren kennen. Uitzonderlijk voor de Week van de Korte Keten is er een fietstocht van een 20 km doorheen het groene Dilbeek. De deelname aan deze tocht is gratis.

 

De Beleefhoek (Jan De Trochstraat 19A in Schepdaal) wordt de start- en stopplaats. Je kan er een fietsplan bekomen en tussen 9 en 11u kan je er ontbijten (beperkt aantal, best vooraf inschrijven via david.robberechts@dilbeek.be). Van 14u tot 17u kan je er elektrische fietsen uittesten, deelnemen aan een workshop fietsonderhoud en fietsherstel en zijn er verschillende optredens. Er is ook een workshop circustechnieken, grime én ... er zijn ijsjes!

 

De fietsroute zelf brengt je langs volgende producenten: Buckfast Queens (Kraantsraat 22: honing), SymBIOse (Keperenbergstraat, tov 103: biogroenten), Valentino (Verheydenstraat 47: demo pralines maken van 9u30-12u30), Wereldwinkel (Kasteelstraat 26: Fairtrade proeverij), boerenmarkt (Kamerijklaan 46: groenten, vlees en zuivel), Lou’s Plek (Kamerijklaan 46: gerechten met streekproducten), NeNe (Molenbergstraat 99: wafels), De Kleur van hier en nu (Oosthoekstraat: bloemen), Appelmans (Schapenstraat 56: fruit) en pop-up restaurant Het zesde seizoen (Isabellastraat 16: streekbier en maaltijd met seizoensgroenten). Afsluiten kan je opnieuw doen aan de Beleefhoek, tot 17u.

 

Donderdag 9 mei is er in de Buurderij (Savio) een Opendeur met proeverij van 17u30 tot 19u. Iedereen is welkom! En op 2 mei is er de opening van een nieuwe Buurderij in de Beleefhoek in Schepdaal!

 

Meer info: https://weekvandekorteketen.be/

kkk.jpg
bbbb.jpg

Babymassage is een warme en intense manier om al heel vroeg na de geboorte vorm te geven aan de verbondenheid met je baby.

Tijdens deze sessies zal je samen met je baby een prachtig moment beleven. We leren stap voor stap kleine massagetechnieken. Je zal snel zien dat je op die manier je kindje beter en beter leert kennen. Bovendien versterkt het jullie band, werkt het ontspannend, stimuleert het de lichamelijk en zintuiglijke ontwikkeling en kan het tevens ook helpen bij darmkrampjes, moeilijke slapers,...

Draag gemakkelijke kledij. Er zijn yogamatjes aanwezig.
Perfect voor baby's vanaf 6 weken tot 8 à 9 maanden
Begeleid door Julie Vanderwaeren van Wonder-Wel vzw
Prijs: 12 euro
Meebrengen: handdoek, alles wat je nodig hebt voor de baby.
Tip: Draag makkelijke kledij
De schoenen worden tijdens de babymassage uitgedaan.
Baby’s mogen gerust in pyjama komen.

 

Woensdag 22/05 om 10u

Inschrijven kan via : wonderwel@proximus.be
of debeleefhoek@gmail.com

Moeilijkheidsgraad: 1 caravannetje

Staat je cameo stof te vangen omdat je er niet durft aan te beginnen?
Of twijfel je aan de aanschaf en wil je eerst de mogelijkheden eens testen?
Dan is deze beginnersworkshop op 29 mei in De Beleefhoek iets voor jou.
Je gaat naar huis met je eigen bedrukte totebag :-) Tof!

Wat leren we?
- soorten materialen die je kan snijden
- het traceren van eenvoudige silhouetten
- de basis traceer opties
- een eigen tekst maken en snijden

Prijs? 35€/persoon, incl gebruik van de cameo en de hittepers, handleiding, totebag en vel flex van 20x30cm.
Gelieve je vooraf in te schrijven via greetjetee@hotmail.be

Zelf meebrengen? Laptop waar je de Silhouette Studio V4 reeds op geïnstalleerd hebt (gratis te downloaden op https://www.silhouetteamerica.com/software ). Wie hierbij wat hulp nodig heeft, kan dit bij aanvang van de workshop zeker vragen.
Indien je zelf al een cameo hebt, mag je deze ook meebrengen.

De workshop gaat pas door bij een minimum aantal van 4 deelnemers

Praktische informatie :

Woensdag 29 mei van 14u tot 17u

sttt.jpg
lml.jpg

Donderdag 30/5   9.30u  tot  11.30u

Zwangerschapskwaaltjes, rusteloze nachten, baby sprongetjes, groeipijntjes, vermoeidheid, ... De zorgen van een jong gezin!
Als mama van 3 kindjes weet ik wat het betekent, maar nog meer hoe essentiële oliën ondersteuning kunnen bieden.
Een rijkdom voor ons gezin, dat ik graag deel met jonge mama's en papa's in hun zoektocht naar een natuurlijke manier om ten volle te genieten van alle mooie momenten, zonder zorgen!

Tijdens deze infosessie vertel ik jullie mijn verhaal, geef ik tips en advies en bovenal ervaar je zelf hoe diepgaand de geur van essentiële oliën jouw lichaam beweegt!

Je baby is meer dan welkom!

Inschrijven:
lies.pieters1@telenet.be - 0479/86.50.20
€15 per gezin vooraf overschrijven op BE40 0689 3366 7463 met vermelding 'YL infosessie - Mama&baby- 30mei2019'

Belangrijk om weten:
We werken bewust enkel met essentiële oliën van Young Living. Deze zijn gegarandeerd puur, onverdund en therapeutisch zuiver, en voldoen aan de hoogste standaarden ter wereld. Daardoor zijn ze uiterst krachtig en werkzaam in de ondersteuning van onze gezondheid.
Waarom we dit ‘bewust kiezen’ noemen, kom je ook te weten tijdens deze infosessie!

Volledig vrij van aankoopverplichtingen. Tijdens de bijeenkomst worden geen producten verkocht; wel wordt uitgelegd hoe je ze zelf eenvoudig online kan bestellen.

Donderdag   30/5  van 13u tot 15u

 

Ben jij ook wel eens uitgeput, gestresseerd, ziek of emotioneel uit evenwicht?
Het zijn signalen van je lichaam; ze dwingen je tot rust. Hieraan ontsnappen, wie zegt dat dat niet kan?
Sta je open voor een natuurlijke manier om jouw gezondheid en die van je gezin te ondersteunen? Droom je van een huis vrij van chemicaliën? Dan is deze infosessie écht iets voor jou.

Wat mag je verwachten van deze DELUXE editie?
* Je leert de basis van wat essentiële oliën zijn en hoe ze jou kunnen helpen
* Je krijgt alle info mee om zelf, veilig aan de slag te gaan met essentiële oliën
* Je ERVAART zelf de kracht van essentiële oliën
* Veel gezelligheid in een schitterend kader

Inschrijven:
lies.pieters1@telenet.be - 0479/86.50.20
€15 per gezin vooraf overschrijven op BE40 0689 3366 7463 met vermelding 'YL infosessie - EO Deluxe - 30mei2019'

Belangrijk om weten:
We werken bewust enkel met essentiële oliën van Young Living. Deze zijn gegarandeerd puur, onverdund en therapeutisch zuiver, en voldoen aan de hoogste standaarden ter wereld. Daardoor zijn ze uiterst krachtig en werkzaam in de ondersteuning van onze gezondheid. Waarom we dit ‘bewust kiezen’ noemen, kom je ook te weten tijdens deze infosessie!
Volledig vrij van aankoopverplichtingen. Tijdens de bijeenkomst worden geen producten verkocht; wel wordt uitgelegd hoe je ze zelf eenvoudig online kan bestellen.

llll.jpg
fffffff.jpg

Hoe te leven in de digitale wereld: mediawijsheid en e-inclusie in Vlaanderen

Onze digitale samenleving biedt enorme mogelijkheden: in contact blijven met vrienden aan de andere kant van de wereld via sociale media, de thermostaat van de verwarming vanop afstand bedienen met de smartphone, de files ontwijken met de hulp van de GPS of een app, vanop de computer thuis al je bankzaken regelen of documenten aanvragen bij de gemeente, online aankopen doen, slimme horloges die je aansporen om nog een wandeling te doen zodat je die dag voldoende beweging gehad hebt, de belastingbrief die vooraf ingevuld wordt en je enkel nog via Tax-on-web moet doorsturen, ...
Vele technologische innovaties hebben ons leven vergemakkelijkt en zelfs verrijkt, maar zoals steeds is er een keerzijde aan de medaille. Nieuwe maatschappelijke uitdagingen en problemen steken de kop op, zoals het fenomeen van cyberpesten, inbreuken op de privacy, fishing en allerlei andere vormen van cybercriminaliteit. Tegelijkertijd dreigt een nieuwe vorm van uitsluiting voor wie geen toegang heeft tot deze nieuwe technologieën of er niet mee kan omgaan: werkzoekenden worden verplicht om online te solliciteren, terwijl een vijfde van hen zelfs nog geen emailadres heeft, banken durven al eens weigeren om aan het loket nog bepaalde verrichtingen te doen of laten klanten daar extra voor betalen, uitnodigingen voor feestjes worden in toenemende mate enkel via Facebook doorgestuurd, …
Hoe zorgen we ervoor dat iedereen de vruchten kan plukken van de digitale wereld en zich kan wapenen tegen de negatieve uitwassen ervan? We gaan met Katia Segers, Vlaams volksvertegenwoordiger voor sp.a en prof Media aan de VUB, in gesprek over het bevorderen van e-inclusie en mediawijsheid, maar ook over de opkomst van artificiële intelligentie en de gevolgen hiervan voor het onderwijs en de arbeidsmarkt.

In samenwerking met Masereelfonds Dilbeek & Curieus

Praktische informatie:

Vrijdag 24/05/2019 om 19u 

Samen met je baby plezier maken. Baby-yoga zorgt ervoor dat je baby gestimuleerd wordt in zijn ontwikkeling via muziek maken, liedjes zingen, versjes, zintuigelijke activiteiten, kleine yogabewegingen, …Je versterkt ook de emotionele band met je kind.

Leeftijd: baby’s vanaf 8 maanden tot 2 jaar
Prijs: 12 euro
Tip: draag makkelijke kledij. De schoenen worden tijdens de les uitgedaan.
Meebrengen: je hoeft niets speciaals mee te brengen.
Liefst inschrijven via debeleefhoek@gmail.com

Woensdag 5/6 van 1Ou tot 11u

bbbbb.jpg
clcl.jpg

Liggen er ook veel kledingstukken in je kast die je al een lange tijd niet meer hebt gedragen? Zijn ze te klein of te groot geworden? Ben je ze een beetje beu? Of is er nog een andere reden waarom je plaats wil maken in je kast?
We organiseren een Closet Sale in De Beleefhoek !
Reserveer je plaatsje bij ons. 3 euro per standje. Schrijf je wel snel in, want plaatsen zijn beperkt. (Voor meer info of inschrijvingen voor een standje : debeleefhoek@gmail.com)

Het zal een gezellige bedoening worden :-)

Praktische informatie:

Zaterdag 22 juni van 11u tot 15u

Tijdens deze workshop leer je hoe je planten kan vermeerderen aan de hand van verschillende technieken.Ga met boordevol kennis en een handvol stekjes, zaadjes en kleine plantjes terug naar huis!Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt tot 10 personen.Mail naar >>> mail.hetbuurmeisje@gmail.comDATA: 8 augustus 2019TIJD: van 19:00 uur tot 21:00 uurLOCATIE: DILBEEK De Beleefhoek - Koffie & Klets vzwAANTAL DEELNEMERS : 10 personenPRIJS: €45📮mail.hetbuurmeisje@gmail.comKom alleen of met vrienden, schrijf je in en laat je inspireren!

aaa.jpg

Workshop kindervlechten voor beginners

 

Tijdens deze workshop leer je hoe je eenvoudige, maar toch leuke kapsels kan maken in de haren van meisjes. We werken tijdens deze workshop verschillende kapsels uit om zo een gamma basiskapseltjes te hebben om de drukke ochtendspits vlotter te laten verlopen ;-)

 

14 augustus van 10.00 uur tot 11.30 uur @De Beleefhoek tijdens BabyCafé + KidsHoekKostprijs €15,00

 

Gelieve in te schrijven door een mailtje te sturen naar lieve_de_ridder@hotmail.com of naardebeleefhoek@gmail.com (Max. 10 deelnemers)

 

Meebrengen: haarversiering die je thuis hebt liggen en die je graag leuk in het haar wilt verwerken. Dochter/nichtje/vriendinnetje,.. om de kapsels op uit te werken.Er worden kammen, haarclips en spelden voorzien.Deze workshop zal gegeven worden door Lieve, leerkracht haarzorg in een secundaire school en eigenares van ‘kapsalon Lieve’ in Schepdaal.

aaaa.jpg

START TO HANDLETTEREN - Dinsdag 27 augustus 19u  & vrijdag 25 oktober 2019

Kom even genieten en onthaasten samen met je vriend(in), je kind of kleinkind en ontdek misschien een nieuwe passie: Handlettering

Handlettering is de laatste jaren heel erg hip aan het worden. Terecht, het is dan ook een fantastische en laagdrempelige manier om een persoonlijke toets aan wenskaarten, brieven en zoveel meer toe te voegen. Bij handlettering ga je letterlijk letters tekenen, mooi samengebracht in een evenwichtige compositie al dan niet aangevuld met kleine tekeningen.
Sofie van studio bon+jour neemt je mee in de wondere wereld van de letters en leert je om je eigen handschrift om te zetten in een mooi ontwerp. In deze workshop kan je helemaal opgaan in een roze bubbel, waar je je volledig overlevert aan het tekenen van letters. Absolute mindfulness voor creatievelingen!
Je hoeft geen ervaring te hebben. Iedereen kan handletteren! Opgepast handlettering is zeer verslavend ;-)

Praktisch:
In het eerste deel van de workshop maak je kennis met de nodige materialen en een beetje theorie. We staan stil bij verschillende lettertypes en hoe ze evenwichtig met elkaar te verenigen, de compositie. We leren banners, stoppers, ... tekenen.
In het tweede deel krijg je de kans om een eigen gekozen quote te handletteren in een schetsboekje aangeboden door studio bon+jour. Ook kan je verschillende materialen en papiersoorten uitproberen.

Op het einde van de avond ga je naar huis met tips en tricks om verder thuis aan de slag te gaan met handletteren. Je krijgt een handleiding en een goodiebag met een leuke starterskit mee.
Een hapje en een tapje in een gezellige en ongedwongen sfeer zijn inbegrepen in de prijs.

Doelgroep: 12 jaar - 99 jaar
Plaatsen zijn beperkt tot 10 personen om een individuele begeleiding te garanderen.

Dit alles voor 39€/persoon

Graag op voorhand inschrijven via mail (info.studiobonjour@gmail.com) of messenger.

Je inschrijving is pas bevestigd na overschrijving van het inschrijvingsgeld!

cr.jpg
aaaaaa.jpg

ZELF GELAATSPRODUCTEN MAKEN

29 augustus

 

Je maakt een frisse gezichtstonic, een reinigende scrub, een lippenbalsem en een oogcontourserum. Alle producten neem je mee naar huis in een mooie verpakking. Je krijgt ook de recepten en heel wat extra info rond zero waste leven mee.

€40 per deelnemer
De Beleefhoek , J. De Trochstraat 19a, 1703 Schepdaal
Inschrijven via zepura.soppen.zepen@gmail.com

PIMP JE SCHRIFTEN

Vrijdag 6 september 19u

 

Wist je dat je met handletteren ook je schriften op een persoonlijke manier kunt pimpen? Als dat niet origineel is!

Sofie van studio bon+jour neemt je mee in de wondere wereld van de letters en leert je om je eigen handschrift om te zetten in een mooi ontwerp.
In het eerste deel van de workshop maak je kennis met verschillende lettertypes. We leren banners, stoppers, ... tekenen.
In het tweede deel krijg je de kans om je eigen schriften, mappen, .... te handletteren. Er is materiaal aanwezig: stiften, kraftpapier, washitape, ....
Op het einde van de namiddag ga je naar huis met tips en tricks om verder thuis aan de slag te gaan met handletteren en je bent de coolste leerling van de klas ;-)

Over studio bon+jour:
Met studio bon+jour willen Katleen en Sofie hun passie voor creativiteit en plezier delen. Dit doen ze graag via workshops, handgemaakte producten, grafisch werk en zoveel meer. Twee creatieve duizendpoten die op een zeer aanstekelijke manier hun passie kunnen delen.

Doelgroep: vanaf 8 jaar
Plaatsen zijn beperkt tot 10 personen om een individuele begeleiding te garanderen.

Dit alles voor 29€/persoon

Graag op voorhand inschrijven via mail (info.studiobonjour@gmail.com) of messenger.

Je inschrijving is pas bevestigd na overschrijving van het inschrijvingsgeld!

pi.jpg
lll.jpg

22 september van 9u tot 12.30u

 

Kom voor een heerlijk lang luilekkerontbijt met lokaal lekkers naar De Beleefhoek. Na een drukke werkweek mag je jezelf gerust eens op een lokaal luilekkerontbijtje trakteren op zondag. Kom even onthaasten in De Beleefhoek en maak kennis met lokale producten & glutenvrije producten.

De Beleefhoek en Boeren & Buren slaan de handen in elkaar en willen lokale producten in de verf zetten. Samen zullen zij op zondag 22 september een heerlijk ontbijtje met lokaal lekkers verzorgen.

Iedereen welkom vanaf 9u tot 12.30u !

22 euro - voor lokaal lekkers à volonté (zoet en hartig + vegan + glutenvrij aanbod) Koffie, thee & appelsap incl.
12 euro voor de kindjes van 3 tot 12 jaar
Onder de 3 jaar = Gratis!

** Reservatie gewenst **
Plaatsen beperkt dus reserveer je plaatsje door een mail te sturen naar debeleefhoek@gmail.com. (reservatie in orde na betaling)

**STEUN DE KORTE KETEN**
Kids ook welkom (animatie voor kids) + Fietsenstalling


- Bananenbrood (vegan / glutenvrij)
- Vers gesneden fruitsla (Appelmans, symBIOse en Wauters)
- Divers brood & vss koffiekoeken van Hopla Geiss Bakery & Le bon pain
- Vss eclairs (chocolade, karamel, mokka, kids en suikervrij) van Dory Bakery
- Homemade Bokkepootjes van Dory Bakery
- Assortiment beleg (kazen, charcuterie,...)
Pater Lievens, Lucifer, barista kaas, hespenworst, beenham, ardeense salami en kippenwit van slagerij Heirbaut &
Babbelaarskaas, Half belegen hoevekaas en jonge hoevekaas van 'T stappeshof
- Granola
- Eieren van 'T Stappeshof
- Soorten yoghurt van 'T stappeshof
- Hoevechoco van 'T stappeshof
- Hoeveboter van 'T stappeshof
- Chocolade van PureChocoa
- Koffie van Oxfam / Thee van Oxfam / Appelsap van Appelmans

 

+ Glutenvrij aanbod nog te bepalen van Le Bon Sens

Workshop over 'Kleur'

kleur.jpg

27 september & 21 november

Iedereen wil er graag op zijn best uitzien. Maar welke kleuren laten ons stralen? En welke kleuren vermijden we best? In deze workshop over "Kleur" legt Annick van 'All about style' je graag wat meer uit over de verschillende kleurtypes en doet ze een koud/warm analyse met de goud/zilverdoek bij de deelnemers. Zo krijg je een inzicht in de verschillende seizoenstypes. Je zal versteld staan van het effect van kleur op je uitstraling!

Deelnemers betalen 35 € op BE32 7360 6109 4102 met vermelding van "workshop (datum)" en een mailtje aan annick_lo@hotmail.com en debeleefhoek@gmail.com, waarin je je deelname bevestigt.

Opgelet: De plaatsen zijn beperkt.

Cameo voor beginners

woensdag, 2 oktober, 2019

19:00-22:00

Staat je cameo stof te vangen omdat je er niet durft aan te beginnen?
Of twijfel je aan de aanschaf en wil je eerst de mogelijkheden eens testen?
Dan is deze beginnersworkshop in De Beleefhoek iets voor jou.
Je gaat naar huis met je eigen bedrukte totebag :-) Tof!

Wat leren we?
- soorten materialen die je kan snijden
- het traceren van eenvoudige silhouetten
- de basis traceer opties
- een eigen tekst maken en snijden

Prijs? 35€/persoon, incl gebruik van de cameo en de hittepers, handleiding, totebag en vel
flex van 20x30cm.

Gelieve je vooraf in te schrijven via hallo@destoffencaravan.be en/of debeleefhoek@gmail.com

Zelf meebrengen? Laptop waar je de Silhouette Studio V4 reeds op geïnstalleerd hebt
(gratis te downloaden op https://www.silhouetteamerica.com/software ). Wie hierbij wat hulp
nodig heeft, kan dit bij aanvang van de workshop zeker vragen.
Indien je zelf al een cameo hebt, mag je deze ook meebrengen.

De workshop gaat pas door bij een minimum aantal van 4 deelnemers

68679001_1439385936200712_45786180859629
ha.jpg

Workshop Haarverzorging - Zepura

dinsdag, 12 november, 2019

19:00-21:30

Je maakt je eigen natuurzuivere shampoo en een verzorgend haarserum. Je neemt je eigen producten mee naar huis, samen met de recepten en heel wat extra info.

€40 per deelnemer
De Beleefhoek , J. De Trochstraat 19a, 1703 Schepdaal
Inschrijven via zepura.soppen.zepen@gmail.com

PLANT Workshop: macrame plant hanger

zaterdag, 16 november, 2019

14:00-16:30

PLANT Workshop: macrame plant hanger - NL

Stap voor stap leer je de basis van verschillende macrame knopen. Ga naar huis met je eigen macrame planten hanger en een bijhorend plantje! Plaatsen voor deze workshop zijn beperkt tot 10 personen. 

Inschrijven kan door een mail te sturen naar:
aline@tbuurmeisje.com 

look.jpg

Book je Feestlook

dinsdag, 17 december, 2019

19:30-22:00

♥ Book je feestlook ♥

Jaja de feesten komen dichterbij en je wilt natuurlijk schitteren!
Kom dus naar onze eerste (en hopelijk niet de laatste) ‘MAKE-UP’-WORKSHOP in De Beleefhoek. 

Wat mag je verwachten? 
Make-up artist Sophie van Faces geeft je graag persoonlijk advies voor je ultieme feestmake-up & leert je stap voor stap alle
technieken voor een perfecte partymake-up!
En daarna is het aan jou om te stralen! Leuk en leerrijk al die tips & tricks.

Wij zorgen voor de kennis en jij hoeft je alleen maar in te schrijven en binnen te stappen en gaat naar huis met een hele starterskit ;-) Ook perfect voor een leuke vriendinnenavond! Of verras je mama (Die van mij doet alvast mee :)), zus of een vriendin met een leuke cadeaubon voor een make-up workshop. 

Dat wordt sowieso weer een gezellig boeltje!

PRIJS: € 50 (inclusief € 40 MUD-producten)
***Schrijf je snel in!*** door een mailtje te sturen naar debeleefhoek@gmail.com en sophiefastenaekels@gmail.com

PLANT WORKSHOP 💐 modern floral winter hoop wreath 

10 december 19.30u - 21u

Tijdens deze workshop leer je met verse seizoensbloemen een eigen moderne krans maken. Je leert over de benodigdheden, de verschillende materialen en technieken om zelf aan de slag te gaan tijdens de workshop. Ga met je eerste zelfgemaakte winterkrans naar huis.

Deze workshop is zeer toegankelijk voor beginners die graag een eigen moderne krans leren maken. Plaatsen voor deze workshop zijn beperkt tot 10 personen.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar:
aline@tbuurmeisje.com

DATA: 10 december 2019
TIJD: van 19:00 uur tot 20:30 uur
LOCATIE: De Beleefhoek - Koffie & Klets vzw
AANTAL DEELNEMERS : 10 personen
PRIJS: €35 (incl. diverse bloemen, hoepel en materialen)

📮aline@tbuurmeisje.com
Kom alleen of met vrienden, schrijf je in en laat je inspireren!

flo.jpg
hairrr.jpg

Dinsdag 3 december - 19.30u - 21.30u

Nog enkele weken en we staan voor de meest gezellige tijd van het jaar. Om deze stijlvol in te kunnen zetten is het volgen van deze workshop een absolute must!

Tijdens deze workshop gaan we in duo's aan de slag.
Jij en je vriendin/mama/zus/nicht/... krijgen enkele eenvoudige feestkapsels en technieken aangeleerd en oefenen deze in op elkaar.
Dit alles met een heerlijk glaasje cava 🥂

Wat meebrengen:
- haarversiering
- haarborstel
- haarlengte moet zeker tot op de schouders zijn

Kostprijs voor deze workshop is 35 euro per duo.
"Party Hairdy"

Deze workshop zal gegeven worden door Lieve, leerkracht haarzorg in een secundaire school en eigenares van ‘kapsalon Lieve’ in Schepdaal.

Aperitief met Ivo Van Strijtem

zondag, 6 oktober, 2019

11:00-15:00

Ivo Van Strijtem is bekend als dichter en als samensteller van de zeer gesmaakte reeks ‘De beste van…’, bloemlezingen uit de wereldliteratuur.

Met zijn guitige humor en zijn verrassende vertellingen begeestert deze streekgenoot groot en klein voor het avontuur van de poëzie.

Frank Jacobs gaat met hem in gesprek over zijn werk en over grote dichters die hem in de ban houden.

Een zondags aperitief, met na het glaasje de gelegenheid om een spaghettischotel te eten.

**verplicht inschrijven per mail: jagoo1701@scarlet.be**

Een artikel over Ivo Van Strijtem vind je op de website Van Masereelfonds, in de tijdschriftrubriek ‘Aktief’ (nr. 3): https://www.masereelfonds.be/frank-jacobs-ivo-van-strijtem-zet-het-lam-gods-en-de-sociale-zekerheid-op-voet-van-gelijkheid/

ivo.jpg
bottom of page