Verschillende verenigingen, vzw's, lokale zelfstandigen, artiesten .... waarmee we ook al eens samen hebben gewerkt / samen mee werken:

* Studio+Bonjour

* Masereelfonds

* Curieus

* Tbuurmeisje

* Totaal vzw

* All about style

* Kapsalon Lieve

* DJ MILI

* Natuurpunt

* Klimaatpunt

* DO!

* Thurason

* Boeren & Buren

* Faces By Sophie Fastenaekels

* Zepura

* Prof. Katia Segers

* De Ark vzw

* Poëziejegraag

* Vanessa Daniëls

* Robin De Man

* Giedo Lavenns

Vaste Partners

De klasbak vzw heeft nu ook haar vaste stek gevonden in De Beleefhoek. Naast logopedie en individuele studiebegeleiding, biedt De Klasbak ook taallesjes Nederlands en studiebegeleiding in kleine groepjes aan. Ze willen hiermee tegemoet komen aan de lange wachtlijsten en willen vragen zo snel mogelijk kunnen beantwoorden. 

www.deklasbak.be

HYPNOTHERAPEUT ANDRE DE SMET

Hypnotherapeut André De Smet heeft nu ook zijn vaste stek gevonden in De Beleefhoek. 

U kan bij hem terecht voor tal van kwalen, zowel lichamelijk als mentaal.

https://www.hypnotherapie-ads.be/

KITO VZW  (Tijdelijk gestopt)

KiTO wil werken met gezinnen waarbij gebeurtenissen in het verleden ertoe hebben geleid dat er druk staat op de onderlinge relaties. We trachten de blik terug op de relaties te richten en de verbinding met elkaar te versterken. Gezinnen of jongeren kunnen zelf naar ons toestappen of doorverwezen worden door organisaties waarmee we samenwerken. De jongeren, ouders of gezinnen beslissen steeds zelf of ze een traject willen opstarten en hoe deze vorm krijgt. Je kan KiTO elke eerste zaterdag van de maand vinden in de Beleefhoek. 9u-12u: Ondersteuning op afspraak
14u-16u: Ont-moetmoment waarbij ouders ervaringen kunnen delen met elkaar omtrent de opvoeding van hun kinderen, dit onder begeleiding van KiTO. 
Heb je een ondersteuningsvraag of twijfel je of we je ergens mee kunnen helpen, neem gerust contact met ons op. Meer info opwww.vzwkito.be"

FIEN RAVESCHOT - I love MY JOB

Fien ontvangt je graag in Schepdaal (Dilbeek), in de Beleefhoek, Jan de Trochstraat 19a

fien@ilovemyjob.be of +32 486 67 49 43

Fien is een toffe madam die mensen ondersteunt om op een andere, prettige manier in het (werk)leven te staan.

Vanuit haar passie voor mensen en hun verhalen koos Fien bewust voor een opleiding Arbeids- en Organisatiepsychologie. Ze werkte 11 jaar enthousiast als HR Business Partner voor een farmaceutisch bedrijf. In haar werk had ze een uitgesproken voorkeur voor talentontwikkeling, voor geluk en welzijn op het werk, voor mensen coachen in hun zoektocht naar plezier en balans in loopbaan en leven.

Ze gelooft er sterk in dat, als je tijd en ruimte neemt om te ontdekken wie je echt bent, wat jou drijft, wat jouw hart sneller doet slaan, je dan sterk in je kracht staat. Van daaruit kan je bewuste keuzes maken die aansluiten bij je unieke zelf. Fien is dan ook een gepassioneerd loopbaancoach die de grote meerwaarde ziet om deze zelfreflectie te ervaren als een proces dat bij het leven hoort.

Als mama van 3 jonge kinderen, met een partner die graag en veel werkt terwijl ze zelf professioneel heel actief is, weet ze als geen ander hoe uitdagend het is om de balans voor zichzelf in evenwicht te houden. Ze heeft zich verder in deze materie verdiept waardoor ze eveneens werkt als stress- en burn-outcoach en als adviseur over deze thema’s.

Fien schaaft zich regelmatig bij in de materie die haar boeit. Zo volgde zij opleidingen tot loopbaanprofessional, stress- en burnoutcoaching, talentgedreven werken met kinderen, gezondheidscoach op de werkvloer, talentencoach.

De talenten van Fien

  • Fien wil als echte groeimotor steeds beter worden in groei begeleiden. Ze geniet intens als ze bij mensen, teams of organisaties een positieve energie voelt ontstaan en groei kan waarnemen.

  • Als vertrouweling haalt ze voldoening uit diepgaande gesprekken met anderen.

  • De meetrekker in Fien zorgt ervoor dat ze anderen kan motiveren om op zoek te gaan naar hun kracht, om van daaruit bewuste keuzes te maken naar meer (werk)plezier.

  • Ze is een positivo die gelooft in de mogelijkheden van mensen en focust op wat er (wel) goed gaat.

  • Als ideeënfontein ziet Fien voortdurend verbindingen tussen verschillende zaken, waardoor frisse ideeën en nieuwe manieren van aanpakken ontstaan

https://ilovemyjob.be/het-team/fien-raveschot/

Catering by

Bakt 'm 

Wij hebben sinds kort een mooie samenwerking met Bakt'm, voor al uw gelegenheden groot of klein, moet u bij Bakt'm zijn. 

ZESTE.CO

Zeste.co is een vormgekregen droom van Lien Sergooris, waarin ze haar liefde, talent en passie voor wat lekker, vers en gezond is, kan botvieren en zo haar omgeving - en dus ook jou! - wil laten ontdekken, proeven en genieten...

zeste.co

Jan De Trochstraat 19A

1703 Schepdaal

OPENINGSUREN

Vaste openingsuren:

Woensdag: 9u - 12u

Donderdag: 10u - 14.30u

Check onze kalender voor andere activiteiten

ADRES

+32 479 85 80 58

contact

VOLG ONS OP

  • Facebook
  • Instagram
Ondernemingsnummer:
0705.952.736