top of page

ONZE VASTE PARTNERS

Image by Element5 Digital

De Klasbak

De klasbak vzw biedt naast logopedie en individuele studiebegeleiding, ook taallesjes Nederlands en studiebegeleiding in kleine groepjes aan. Ze willen hiermee tegemoet komen aan de lange wachtlijsten. ​

Image by Leilani Angel

Hypnotherapeut André De Smet

We verwelkomen hypnotherapeut André De Smet als vaste partner in De Beleefhoek. Je kan bij hem terecht voor tal van kwalen, zowel lichamelijk als mentaal.

Image by Taylor Kiser
Image by Asiya Kiev

Traiteur

Bakt'm

Wij hebben sinds kort een mooie samenwerking met traiteur Bakt'm.

 

Voor al uw gelegenheden groot of klein, moet u bij Bakt'm zijn.

OVERIGE PARTNERS

Hieronder vinden jullie een overzicht van verschillende verenigingen, vzw's, lokale zelfstandigen, artiesten .... waarmee we samenwerken of mee hebben samen gewerkt:

* Studio+Bonjour

* Kapsalon Lieve

* Plan S

* Masereelfonds

* Curieus

* Tbuurmeisje

* Totaal vzw

* All about style

* Kapsalon Lieve

* DJ MILI

* Natuurpunt

* Klimaatpunt

* DO!

* Thurason

* Boeren & Buren

* Faces By Sophie Fastenaekels

* Zepura

* Prof. Katia Segers

* De Ark vzw

* Poëziejegraag

* Vanessa Daniëls

* Robin De Man

* Giedo Lavenns

* Ergotherapeute Nahtalie Verlinden

best gift.jpg

KiTO vzw & Loopbaanbegeleiding Fien Raveschot (Tijdelijk gestopt)

KiTO wil werken met gezinnen waarbij gebeurtenissen in het verleden ertoe hebben geleid dat er druk staat op de onderlinge relaties. We trachten de blik terug op de relaties te richten en de verbinding met elkaar te versterken.

 

Gezinnen of jongeren kunnen zelf naar ons toestappen of doorverwezen worden door organisaties waarmee we samenwerken. De jongeren, ouders of gezinnen beslissen steeds zelf of ze een traject willen opstarten en hoe deze vorm krijgt.

 

Fien is een gepassioneerd loopbaancoach die de grote meerwaarde ziet om zelfreflectie te ervaren als een proces dat bij het leven hoort. Als mama van 3 jonge kinderen, met een partner die graag en veel werkt terwijl ze zelf professioneel heel actief is, weet ze als geen ander hoe uitdagend het is om de balans voor zichzelf in evenwicht te houden. Ze heeft zich verder in deze materie verdiept waardoor ze eveneens werkt als stress- en burn-outcoach en als adviseur over deze thema’s.

bottom of page