1/27

WELKOM BIJ
DE BELEEFHOEK

OVER ONS

De Beleefhoek - Koffie & Klets vzw is een levendige ontmoetingsplek voor jong en oud waar inclusie, verbinding en beleving centraal staan en de hele buurt zich thuis voelt. Wij willen mensen met elkaar in contact brengen en van ons dorp (onze gemeente en omstreken) een aangenamere plek maken.

De Beleefhoek is de huiskamer van de buurt waar tal van uiteenlopende activiteiten georganiseerd worden door ons of door externe partners. Wij of (jullie!) kunnen dus workshops, kidsactiviteiten,... organiseren in een gezellig kader. De ontmoetingsplek voor jong en oud te Dilbeek!

OPENINGSUREN

De openingsuren zijn afhankelijk van de activiteiten die in De Beleefhoek georganiseerd worden.

Hou dus zeker onze KALENDER en onze FACEBOOK-PAGINA in de gaten!

ENKELE ACTIVITEITEN VAN DEZE MAAND 

oekr.jpg
Vr 21 oktober

Akoestisch Oekraïens Rockconcert - Lena Ivanova

Vrijdag 21 oktober om 20u

(Georganiseerd door Curieus vzw)

Lena Ivanova is een vurige rockzangeres en gitariste uit de Noord-Oekraïense stad Tsjernihiv, die nu als oorlogsvluchtelinge in Pepingen (Bogaarden) verblijft.  Samen met haar man Viktor Rayskiy (contrabas) heeft ze zowel een elektrische als een akoestische band.  Vermits de andere groepsleden in Oekraïne zijn gebleven, vormt zij in België noodgedwongen een duo met haar man.

wreed &.jpg
Zondag 30 oktober

vanaf 16u  

 

Binnenkort gezellig meezingen met marktliedjes, georganiseerd door Willy Verkoelen (ex-organisator muziekclub 't Oogenblik te Haren).

INSCHRIJVEN
xav.jpeg

Dubbel kleinkunst concert - Singer-songwriter XAVIER KRUTH

Georganiseerd door Curieus vzw op 11 november XAVIER KRUTH die
zijn nieuwst LP/CD komt voorstellen om 20u

Singer-songwriter XAVIER KRUTH Xavier Kruth uit Leuven speelt al sinds 2006 in donkere kroegen met zijn melancholische kleinkunstliedjes in verschillende talen. Hij speelde bovendien gitaar in The Marchesa Casati (gothic rock), Kinderen van Moeder Aarde (sjamanische folk) en werkte samen met Gert (kleinpunk). Hij is sinds 2011 redacteur bij het gothic webzine Dark Entries, en richtte samen met Dark Entries-collega Gerry Croon in 2018 de groep Winterstille op. Daarin worden de liedjes van Xavier aangevuld met knappe blazersarrangementen door Gerry. In 2020 kwam hun debuut “Puin van dromen” uit.

 

VERHUUR

De Beleefhoek kan gedeeltelijk of volledig afgehuurd worden voor allerhande feestjes. We beschikken over een open gela(ch)kamer met bar, een ruime keuken, 2 mooie zalen op de bovenverdieping en een tuin rondom.

De Beleefhoek ligt in Schepdaal, is gemakkelijk bereikbaar en ligt bovendien vlak bij wondermooie wandelroutes.  Alles is bespreekbaar en op maat aanpasbaar. We denken graag met je mee!

Bar
press to zoom
Gelagruimte (gelijkvloers)
press to zoom
De Beleefhoek
press to zoom
Speelhoek
press to zoom
"Grote Beer" zaal
press to zoom
Tuin
press to zoom
1/1

ENKELE GASTEN OVER DE BELEEFHOEK 

Wat een super fijne plek is De Beleefhoek! Iedereen is er welkom en wordt er met de glimlach onthaald door gastvrouw Emmelien. Ook een toplocatie om een eigen feestje te organiseren. Aanrader!

Jana Bens