1/27

WELKOM BIJ
DE BELEEFHOEK

OVER ONS

De Beleefhoek - Koffie & Klets vzw is een levendige ontmoetingsplek voor jong en oud waar inclusie, verbinding en beleving centraal staan en de hele buurt zich thuis voelt. Wij willen mensen met elkaar in contact brengen en van ons dorp (onze gemeente en omstreken) een aangenamere plek maken.

De Beleefhoek is de huiskamer van de buurt waar tal van uiteenlopende activiteiten georganiseerd worden door ons of door externe partners. Wij of (jullie!) kunnen dus workshops, kidsactiviteiten,... organiseren in een gezellig kader. De ontmoetingsplek voor jong en oud te Dilbeek!

OPENINGSUREN

De openingsuren zijn afhankelijk van de activiteiten die in De Beleefhoek georganiseerd worden.

Hou dus zeker onze KALENDER en onze FACEBOOK-PAGINA in de gaten!

ENKELE ACTIVITEITEN VAN DEZE MAAND 

Chems Art.jpg

CHEMS ART - Vernissage 'Roots'

 

Zaterdag 18u - 22u

Zondag 11u - 19u

Gratis toegang

Doorlopende vernissage met verse muntthee en versnaperingen.

Chomicha zelf aan het woord:

"Mijn naam is Chomicha Boudakhani van Berbers. Mijn voornaam heeft als wortel het woord "Cems" dat "zon" betekent. Ik ben kunstenaar-schilder en ik nodig u uit voor de opening van mijn tentoonstelling "Roots" in de vereniging "De Beleefhoek" te Dilbeek. De keuze van deze vereniging is niet onbeduidend, het is de experimentenhoek. Kom mijn artistieke wereld ontdekken."

Meer lezen
lava.jpg

van 13.30u tot 15.30u  

 

In deze meerdaagse training gaan de kinderen op speelse manieren inzicht krijgen in de 'Lava' die zich in hun lichaam bevindt.

In deel 1 ontdekken we de verschillende emoties, alsook waarom en wanneer deze durven ontploffen. Wat gebeurt er als onze emoties ontploffen of ons overprikkelen? Gaan we vluchten, vechten of stilstaan?

In deel 2 zoeken we samen enkele speelse en creatieve manieren om wat meer rust te vinden eenmaal de lava begint te borrelen. We maken onze eigen rustbox!

kamer.jpeg

20u - 22u

INTIEM KAMERTHEATER - Georganisserd door: CURIEUS VZW DILBEEK - Alain Vanclooster

 “"Als we gisteren… vandaag niet verteren, hebben we ’r nog van over voor morgen" Berthe zoekt een foto. De familiefoto’s zitten in een ouwe koekendoos, zo’n blikken doos met een portret van ’t koningspaar erop. Maar die schone koekendoos, dat is gelijk een mijnenveld. Ze moet bij ’t zoeken opletten waar ze trapt, want naast mijnen liggen daar ook nog wat slapende honden die ze beter niet wakker maakt en kruipen er links en rechts ouwe koeien uit diepe, smerige grachten. Met de foto’s komen de herinneringen vanachter de gesloten gordijnen van haar geheugen gekropen.

 

VERHUUR

De Beleefhoek kan gedeeltelijk of volledig afgehuurd worden voor allerhande feestjes. We beschikken over een open gela(ch)kamer met bar, een ruime keuken, 2 mooie zalen op de bovenverdieping en een tuin rondom.

De Beleefhoek ligt in Schepdaal, is gemakkelijk bereikbaar en ligt bovendien vlak bij wondermooie wandelroutes.  Alles is bespreekbaar en op maat aanpasbaar. We denken graag met je mee!

Bar
press to zoom
Gelagruimte (gelijkvloers)
press to zoom
De Beleefhoek
press to zoom
Speelhoek
press to zoom
"Grote Beer" zaal
press to zoom
Tuin
press to zoom
1/1

ENKELE GASTEN OVER DE BELEEFHOEK 

Wat een super fijne plek is De Beleefhoek! Iedereen is er welkom en wordt er met de glimlach onthaald door gastvrouw Emmelien. Ook een toplocatie om een eigen feestje te organiseren. Aanrader!

Jana Bens