Hopelijk zijn jij, je familie en vrienden nog in goede gezondheid. COVID-19 heeft nog altijd een ongeziene impact op ons sociale en professionele leven. Het welzijn en de veiligheid van iedereen staat uiteraard voorop. Met spijt in het hart zijn wij dus nog altijd gesloten. De exacte datum van heropening zal nog gecommuniceerd worden, maar is ook voor ons nog onduidelijk en (bang) afwachten. 

Wat we wel voor jullie kunnen betekenen de komende weken:

 

🐝  Je kan lokale honing van BuckFast Queens bij ons bestellen. Woon je niet te ver en is het te voet te doen? Dan lever ik met plezier tijdens mijn dagelijkse wandeling met de hond. 6 euro per pot.

Soorten honing: Vaste (grote pot), Vloeibare (grote pot), Propolis (kleine pot; natuurlijk antibioticum en ik ben fan :D), met kaneel (kleine pot), met stuifmeel (kleine pot) Voor meer info, stuur gerust een mailtje.  #BeeLocal 🐝

DE BELEEFKAART  - Info volgt nog 😊Houd onze Facebookpagina in het oog voor af en toe eens een livestream kidsdisco dankzij DJ Courage. Tof Milan & Lars :)! Zo kunnen de kids toch samen, maar apart genieten van de kidsdisco. #KidsDisco  🥳


'5 bouwstenen voor meer zelfvertrouwen'
Online lezing donderdag 7 mei om 19.30u dankzij psycholoog en coach Kim Van Langenhove + een getuigenis van Ellena Crockaert (coach en eigenaar van Intuïtief Ouderschap). 10 euro/ deelnemer. Meer info? Stuur gerust een mailtje of via deze link: https://www.facebook.com/events/2630504320506109/   Heb je nog andere vragen voor ons, stuur gerust een mailtje en binnenkort zetten we terug ons beste beentje voor.

Blijf in uw kot, draag zorg voor elkaar & let's beat this dirty little monster!

Veel liefs,
Emme & De Beleefhoek crew 😘


Quote:
Enjoy the little things. 

🧡

Afbeelding van de Facebookpagina Cultuurraad Dilbeek

Jan De Trochstraat 19A

1703 Schepdaal

OPENINGSUREN

Vaste openingsuren:

Woensdag: 9u - 12u

Donderdag: 10u - 14.30u

Check onze kalender voor andere activiteiten

ADRES

+32 479 85 80 58

contact

VOLG ONS OP

  • Facebook
  • Instagram
Ondernemingsnummer:
0705.952.736