Hopelijk zijn jij, je familie en vrienden nog in goede gezondheid. COVID-19 heeft nog altijd een ongeziene impact op ons sociale en professionele leven. Het welzijn en de veiligheid van iedereen staat uiteraard voorop. 

 

We zijn wel al volop bezig met een concreet plan met alle nodige maatregelen en gaan geleidelijk terug van start met onze activiteiten .... Houd onze agenda in het oog en onze sociale media. 

Ondertussen hervat De Klasbak vzw haar begeleidingen en gaat KITO vzw ook van start vanaf zaterdag 6 juni rekening houdend met de nodige maatregelen. Vanaf september verwelkomen we Hypnotherapeut André De Smet. Hij heeft zijn praktijk op maandag en dinsdag van 9u tot 15.30u in ons coachinglokaal boven (de kleine beer). Zoek jij ook nog een leuke ruimte (goede bereikbaarheid plus parkeerplaats), neem dan gerust even contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat we ook voor jullie kunnen betekenen de komende weken als De Beleefhoek vzw:

 

🐝  Je kan lokale honing van BuckFast Queens bij ons bestellen. Woon je niet te ver en is het te voet te doen? Dan lever ik met plezier tijdens mijn dagelijkse wandeling met de hond. 6 euro per pot.

Soorten honing: Vaste (grote pot), Vloeibare (grote pot), Propolis (kleine pot; natuurlijk antibioticum en ik ben fan :D), met kaneel (kleine pot), met stuifmeel (kleine pot) Voor meer info, stuur gerust een mailtje.  #BeeLocal 🐝

DE BELEEFKAART  -   BELEEFKAART - Bij ons kan je een voucher kopen voor een privé feest na de Coronacrisis zo kan je met iedereen SAMEN vieren. (Speciale korting voor privé feestje) Maak er een feestje van in De Beleefhoek na de Coronacrisis. #supportyourlocals Houd onze Facebookpagina en de kalender in het oog voor onze activiteiten. 


Heb je nog andere vragen voor ons, stuur gerust een mailtje.

BUBBELS STAAN AL KOUD!

Veel liefs,
Emme & De Beleefhoek crew 😘


Quote:
Enjoy the little things. 

🧡

Afbeelding van de Facebookpagina Cultuurraad Dilbeek

Jan De Trochstraat 19A

1703 Schepdaal

OPENINGSUREN

Vaste openingsuren:

Woensdag: 9u - 12u

Donderdag: 10u - 14.30u

Check onze kalender voor andere activiteiten

ADRES

+32 479 85 80 58

contact

VOLG ONS OP

  • Facebook
  • Instagram
Ondernemingsnummer:
0705.952.736