top of page

BABYCAFE 

BabyCafé

 

Kom samen met je baby en/of peuter spelen, even op adem komen en een praatje maken met andere ouders en rustig genieten van een kopje koffie, thee en lekkere taart uiteraard. Kortom kom even onthaasten en stap met veel nieuwe positieve energie terug naar buiten.

Interesse? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten. Een vraag? Stuur een mailtje naar debeleefhoek@gmail.com

ONTBIJTLEZING

's Ochtends kan iemand komen spreken of kunnen we in groep ervaringen en gedachten delen over potjestraining, herbruikbare luiers, draagdoeken binden,.... Indien jij graag over een onderwerp in groep zou praten kan je een mailtje sturen.

ontbijtlezing.jpeg

WORKSHOPS

Bijvoorbeeld een baby-papa-dansklasje. Een goede work-out en een goede manier om met je kindje te verbinden. In Amerika al een groot succes. De goesting hier is er zeker. Bij jullie ook?

d b.jpeg

KOFFIEKRANSJE 

..

koffiekrans.png

GEWOON GEZELLIG SAMENZIJN

Een laagdrempelige ontmoetingsplek om andere ouders te leren kennen en tips uit te wisselen. Check de agenda voor activiteiten. Een losse babbel in een kindvriendelijke omgeving.

soc.jpeg
bottom of page